Hvilke farver fås plastbakkerne i?

Hvad er de almindelige farver på plastpaller?De konventionelle farver på plastpaller er: blå, rød, gul, grøn, grå, sort, hvid osv. Generelt er lageret af plastpaller på fabrikker blå, og blå er den mest standardfarve.Hvilke andre farver kan tilpasses til plastbakken?Enhver farve kan tilpasses til store mængder.

 plastikbakke blå(1)

Den mest almindelige farve på plastpaller er blå, som hører til konventionelle plastpaller.Udover blå er der grønne, røde, gule, sorte osv. Plastpallens farve vil ikke påvirke kvaliteten af ​​plastpallen, det vil sige, at plastpallens farve ikke er afgørende for kvalitetsbestemmelse af plastpallen.Grunden til, at der er så mange farvede plastpaller, er for bedre at kunne skelne varerne i lager- og logistikleddet og realisere visuel styring.

 plastikbakke blå

Farven på plastpaller påvirker ikke kvaliteten og belastningen af ​​plastpaller.Vær sikker på at købe.De vigtigste faktorer, der påvirker kvaliteten af ​​plastpaller, er: vægten af ​​plastpaller, strukturen af ​​plastpaller, plastpallers råmaterialer, produktionsprocessen og andre faktorer.


Indlægstid: 23. december 2022