Plast brødkurve

Plast brødkurve– 4#.Disse plastik brødkurve er ofte kendt som plastik brødkasser eller brødbakker, og de er i stand til at stable og rede.Med en stærk hængslet læbe på hver korte side af brødbakkerne kan disse plastikbrødkurve stables, når læben eller armen er i indgreb og indlejres, når de er frigjort.

Brødkurve i plast1(1)

Designet til opbevaring og håndtering af bageriprodukter såsom brød, disseplastik brødbakker kanrumme op til 30 brød (Brød-for-brød analyse).Denne brødkurv i plastik er tilgængelig fra lager i blå, grøn.

Disse brødbakker, der oprindeligt er designet til bagerier, er perfekte til brug i supermarkeder, gårde og slagterier samt inden for gartneri-, landbrugs- og konfektureindustrien.Fremstillet af fødevaregodkendt polypropylen, er plastikbrødkurvene ideelle til madopbevaring, og fødevarehåndteringsapplikationer bruges i industrier såsom fødevarefremstilling og fødevareforarbejdning, catering og gæstfrihed;og bageribranchen.Disse brødkasser i plastik er designet til at være lette at håndtere og har ergonomiske håndtag til at hjælpe med manuel håndtering.

Disse brødbakker er kompatible med vores plastikdolly(1# skildpaddebil) og er perfekte til brug i fødevarehåndteringsmiljøer.Plastdukkerne er fremstillet af fødevaregodkendt polyethylen og viser sig at være en sikker og sikker måde at håndtere stakke af plastikbrødkurve på.Hvis du ønsker yderligere information om disse plastikbrødkurve, er du velkommen til at kontakte os. Plastvognen leveres som standard med drejelige hjul med polypropylenhjul og er et populært produkt indenfor bageribranchen.

Plastbrødkurve2(1)

1# skildpaddebilen i plastik dukken kan produceres i en række fødevaregodkendte farver, herunder naturlig/hvid, rød, blå, grøn, gul, brun, sort, orange, lilla og pink.Ideel til bagerier, storkøkkener og fødevarefabrikker, 800×600 dukken er veldesignet til håndtering af vores 1#-9# plastikbrødkurve.

 


Indlægstid: 30. marts 2023