Sådan bruger du plastpaller sikkert i lang tid!

1. Undgå udsættelse for sollys, for ikke at forårsage plastikældning og forkorte levetiden
2. Det er strengt forbudt at smide varerne ned i plastpallen fra en højde.Bestem med rimelighed, hvordan varerne stables i pallen.Varerne placeres jævnt.Stable dem ikke centralt, stable dem excentrisk.Bakker, der bærer tunge byrder, bør placeres på et fladt gulv eller overflade.
3. Det er strengt forbudt at tabe plastpallen fra et højt sted for at undgå, at pallen går i stykker og revner på grund af voldsom påvirkning.
4. Når gaffeltrucken eller den manuelle hydrauliske truck er i drift, skal gaflen være så tæt som muligt på ydersiden af ​​pallegaffelhullet, gaflen skal være helt strakt ind i pallen, og vinklen kan ændres, efter at pallen er løftet glat.Gaflen må ikke ramme siden af ​​pallen for at undgå, at pallen bliver knækket og revnet
5. Når pallen er placeret på hylden, skal den hyldetype palle anvendes.Bæreevnen afhænger af reolens struktur.Overbelastning er strengt forbudt.
6. Stålrøretplastikbakkeskal bruges i et tørt miljø
7. Brugeren skal bruge plastpallen i nøje overensstemmelse med brugsbetingelserne for plastpallen, som leveres af leverandøren til dynamisk belastning, statisk belastning, hylde og brug.Leverandøren er ikke ansvarlig for tab forårsaget af brug af paller ud over omfanget.

Plastbakke

Er der nogle problemer, man skal være opmærksom på ved brugplastpaller?

Plastpalle er en slags palle lavet af plast.Det bruges til mere bekvem lastning og losning af varer, samt lastning og losning af puder til transport og distribution.Plastpaller er meget udbredt i menneskers liv og produktion.elementer, der spiller en stor rolle.

Korrekt brug af plastpaller kan forlænge deres levetid.

Vær forsigtig, når du bruger plastikbakker.

Det første punkt er, atplastik palletskal håndteres med forsigtighed for at undgå ujævn kraft ved landing, hvilket kan forårsage skade.

Det andet punkt er, at når man bruger plastpaller til at placere varer, skal de placeres jævnt for at undgå sidelæns under processen med at rejse sig og bære dem.

Det tredje punkt er, at man ved brug af plastpallehåndteringsudstyr skal overveje, om varens størrelse stemmer overens med plastpallen, for at undgå, at plastpallen bliver beskadiget på grund af uhensigtsmæssig størrelse.

Det fjerde punkt er, at når plastpallerne bruges til stabling, skal bundpallens bæreevne tages i betragtning.

For det femte skal plastpaller beskyttes mod sollys for at undgå ældning og forkorte deres levetid.


Indlægstid: 22. september 2022