Hvordan vælger man den passende struktur af plastpallen?

Plast palle Forskellige størrelser, forskellige stilarter, forskellige stilarter har forskellige strukturer, den passende struktur kan forbedre effektiviteten af ​​gaffeltruckdrift, på samme tid kan opfylde kravene til belastningen kan også sikre varernes sikkerhed.Hvordan vælger man den rigtige struktur af plastpallen i henhold til applikationen?

v2-80ee44a8cc9193d61dd7fc70683c70ae_b(1)
1. Hvis du vil vælgeplast palletil palletering foretrækkes dobbeltsidet bakke, fordi enkeltsidet plastpalle kun har én bærer, som ikke er egnet til stabling, hvilket er let at forårsage skade på det nederste gods.
2. I logistik transport, på grund af den gentagne brug af paller, er kravene høje, så hvis du vælger at bruge i håndtering, lastning og losning, logistik transport, for at matche gaffeltrucken til at bruge et bedre valg er tian eller Sichuan type plastpalle.
3. Fordiplast palle har egenskaber af fugtsikker og ikke meldug, nogle mennesker vil også bruge plastikpalle som gulv.På dette tidspunkt kan du vælge bakken med enkel struktur og lave omkostninger, men du skal også være opmærksom på bakkens belastningsvægt.
4. Hvis bakken bruges på hylden i det tredimensionelle lager, skal bakken med de fire sidegaffel så vidt muligt vælges, så det er lettere at tage og lægge varerne med gaffeltrucken, og effektiviteten kan forbedre arbejdet.

 


Indlægstid: 22. maj 2023